Saturday, April 23, 2011

BEN ASHAARI CARI BLOG LAH !



hai semua...
tengok header Ben Ashaari ni pun dah tau ada segmen
kali ni ia lebih bertujuan mencari kenalan baru
dan khasnya untuk blogger yang mempunyai follower 1000 ke bawah SAHAJA
apa lagi...SERANGGG !!!

SOALAN :

Siapa mempengaruhi anda untuk membuat blog dan Siapakah sumber inspirasi anda ???

Orang yang mempengaruhi intan adalah rakan intan sendiri, SHIKIN kerana dia memperkenalkan pada intan satu blog yang membuatkan intan teringin nak buat blog sendiri.

Blog tersebut adalah Zack Zukhairi (Realiti Konspirasi) . Mula baca blog zack ni dalam bulan Jun 2010. zack seorang sangat la sempoi dan uniknya zack pandai buat kartun sendiri.

Entri menjadi kegemaran intan adalah Dua Jiwa , Lelaki, Wanita dan Cinta part2 dan Kicap, Soya dan Pantang Larang . walaupun panjang berjeler tetap nak baca.

Cuma dalam beberapa bulan ni, zack lama tak update blog sebab laptop rosak. menunggu jugak la update dari dia. 


selesai.....
(penat nak kira 100 patah perkataan dalam 4 perenggan. nasib baik ada mcrsoft word tolong kirakan)

pada yang nak join tu klik SINI
 segmen akan ditutup pada 12 malam ni yer
wassalam =)



16 comments:

  1. salam, dtg usha2 ;p
    dari blog abg ben

    apisv2.com [visit me]

    ReplyDelete
  2. salam singgah n follow sini!
    Mas dtg intai2 siapakah sumber inspirasi anda dlm berblog..

    ReplyDelete
  3. Haiii..singgah jenguk blog comel kamu..

    jeles sebab tak sempat join.. =(

    header yang unik, sukerr

    ReplyDelete
  4. PW tinggalkan jejaknyer di sini...:)

    ReplyDelete
  5. hye hye..
    Assalamualaikum.. ^_^
    Salam perkenalan..

    Kalau free, singgah lar blog shera..
    http://laluan-kehidupanku.blogspot.com/

    ReplyDelete
  6. singgah dr segmen abg ben!!
    menjejak 43 disini!!

    salam singgah dari mummy weiyda
    eppy blogging ya!!

    Kalo free meh ler singgah my blog..--> mummylovers blog

    ReplyDelete
  7. salam..anis datang dari segmen abg ben..salam perkenalan..jom singgal blog anis..:)

    http://anismelon.blogspot.com/2011/04/segmen-ben-ashaari-cari-blog-lah.html

    ReplyDelete
  8. hai semua....salam perkenalan... =)
    dun worry be hepi..
    mizz intan dtg jenguk ye blog korang smua... =)

    ReplyDelete
  9. salam perkenalan..terima kasih sudi singgah tadi. :)

    ReplyDelete
  10. singah disini sebentar :)..salam ziarah :)

    ReplyDelete
  11. intan i follow :) nice to meet you !

    ReplyDelete
  12. Hi,
    Blogwalking dr segmen BA & Blogjogging dari http://theycallmeburud.blogspot.com
    (",)v

    ReplyDelete
  13. wahhh..makin lama makin ramai..
    thanxz semua... =)

    ReplyDelete

marilah komen mengomen :)