Tuesday, April 12, 2011

ternganga mulut aku ni

ni semua gara2 abg ben buat entri pasal The Girl Next Door. masa first time tengok blog cik Nurul Ezra ni aku memang tertarik dengan blog dia. terutamanya header yang cute sesangat dan tak terlintas pun nak jadi follower dia. so, aku just buat bookmarks blog dia tu. kot2 ada entri baru ke..tak bermaksud tak jadi follower sesebuah blog tak mengikuti perkembangan blog tersebut hehe (betul ke ayat aku ni)

cumanya masa first time aku tengok blog cik Nurul Ezra ni..followernya tak sampai 30 orang. sekarang ni memang ternganga mulut aku...kurang dalam 24 jam cik Nurul Ezra ni dah mempunyai 168 termasuklah aku yang baru jadi follower dia.

ni la penangan blog abg ben. sekali promot blog orang...tu diaaaaa hambek kauuuu.. :)

6 comments:

marilah komen mengomen :)